15 Ağustos 2010 Pazar

Organ Kaçakçılığı

Medya tarafından yayılan bütün haberlerin içinde ve dünyanın genellikle az gelişmiş bir bölgesinde yapılan organ kaçakçılığı haberleri arasında, Latin Amerika’da bebek kaçakçılığı yapıldığı haberleri gibi bir sürü söylenti de vardır. Her şeye rağmen, özellikle organ bağışının resmi veya yarı resmi olarak ücrete bağlandığı ülkelerde organ kaçakçılığı yapıldığı bilinmektedir.


Organ nakli uzmanları bir noktada uzlaşmaktadırlar.

Organ nakli uzmanları bir noktada uzlaşmaktadırlar. Tek ahlaki güvence olan organ bağışının karşılıksız olması kuralına herkes uyduğunda kaçakçılık son bulacaktır. Yoksul insanlar, bir organ için verilen fiyatlar gülünç derecede düşük olsa bile, kanlarını, derilerini, iliklerini veya böbreklerinin birini kaçakçılara satmaya hazırdırlar. Bu türlü kaçakçılık, özensiz zengin cerrahlar tarafından yönetilen klinikler hesabına yapılmaktadır.

1 yorum:

  1. Merhaba,

    Hastalarımız için böbrek satın almak için bir kez daha buradayız ve onları kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi miktarda para ödemeyi kabul ettiler ve böylece bağışta bulunmak istiyorsanız veya bir Hayat kurtarmak istiyorsanız, lütfen aşağıda e-posta ile bize yazın.

    Bu sizin için zengin olmanız için bir fırsattır, biz temin ederim ve bizimle% 100 güvenli bir şekilde sizinle güvence altına alıyoruz, herşey yoluna giden böbrek bağışçılarına göre yapılmalıdır.
    Artık boşa harcamayın, lütfen irruaspecialisthospital20@gmail.com adresine bize yazınız.

    Irrua Uzman Eğitim Hastanesi.

    YanıtlaSil